Particuliere verhuizing

Gefeliciteerd! U bent de gelukkige bezitter geworden van een nieuwe woning. Een leuke, maar ook hectische periode breekt aan. Een verhuizing is een mijlpaal in uw leven die veel planning en organisatie vraagt. Daar helpen wij u graag bij.

Ik ga verhuizen

Projectverhuizingen

Uw kantoor, bedrijf, zorginstelling of school verhuizen. Zulke omvangrijke verhuizingen vereisen een gedegen voorbereiding. Laat dat maar aan ons over. We zorgen ervoor dat alles zorgvuldig en volgens afspraak wordt verhuisd.

Bedrijf verhuizen

Containeropslag

Wilt u tijdelijk uw inboedel of een deel daarvan opslaan? De Graaf Verhuizingen beschikt over moderne, goed beveiligde opslagloodsen. Uw goederen worden bij u voor de deur professioneel en veilig opgeslagen in onze speciaal ontwikkelde containers en veilig bewaard in onze verwarmde, klimaat gereguleerde opslagruimte.

Opslag regelen

Internationaal verhuizen

Met bijna 100 jaar verhuiservaring weten wij dat met genoeg informatie over het land van bestemming, uw internationale verhuizing een succes zal zijn. Daarom bieden wij u gespecialiseerde hulp met alle formaliteiten en procedures. Zo wordt het transport van uw bezittingen naar het buitenland een zorgeloze belevenis.

Internationaal

Verhuisbedrijf De Graaf Verhuizingen

Verhuisbedrijf De Graaf Verhuizingen & Opslag– specialist in verhuizingen en inboedelopslag voor particulieren en bedrijven. De Erkende Verhuizers van verhuisbedrijf De Graaf voeren jaarlijks meer dan 3000 verhuizingen uit.

We hebben als verhuisbedrijf maar één opdracht en dat is; zorgen dat de verhuizing of opslag van jouw inboedel, archief of inventaris vlot, netjes en op tijd verloopt. De Graaf heeft vestigingen in Alkmaar & Hoorn.

Meer over ons

Populaire producten uit onze verhuisshop

Tevreden klanten vertellen

Ook daarom kiest u voor ons...

Projecten Bekijk alles →

Wat een koude ochtend he?

Weergaven: 4Totaal score: 8 Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed geregeld Beschrijf uw ervaring: De informatie verstrekking over de verhuizing was goed. Er werd van te voren gebeld hoelaat de verhuizers zouden arriveren en de dozen werden netjes geleverd op het afgesproken moment, zodat we genoeg tijd hadden om alles in te pakken. Daarna […]

Verder lezen

Zeer fijne verhuisdag!

Weergaven: 4Totaal scoren 10 Ook al zijn wij al 18 keer verhuisd …. het blijft altijd spannend hoe verhuizers met dierbare spullen omgaan. Daarom kiezen wij überhaupt altijd voor een erkende verhuizer. Dit bedrijf blinkt uit. De drie verhuizers waren zeer voorzichtig, vriendelijk, gingen prettig met elkaar om en hadden duidelijk plezier in hun werk. […]

Verder lezen

Nieuws Bekijk alles →

De Pieter Raat Stichting

Recensie voor De Graaf Verhuizingen

Weergaven: 1Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor De Graaf Verhuizingen. Op donderdag 20 juni hebben zij 21 cliënten van de Pieter Raat Stichting verhuisd naar een nieuwe zorgvilla, en het hele proces verliep vlekkeloos. Vanaf het begin was de communicatie met De Graaf Verhuizingen uitstekend. Ze waren altijd bereikbaar, reageerden snel op vragen […]

Verder lezen

Stichting Present Alkmaar

Weergaven: 3Zomerpakkettenactie van Stichting Present Alkmaar In samenwerking met Stichting Present Alkmaar mogen wij Mondial de Graaf verhuizingen vandaag dit mooie zomerpakket afgeven aan een moeder en dochter. Hier gaan ze vast en zeker samen van genieten.

Verder lezen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.