Projectverhuizingen

Uw zakelijke verhuizing of schoolverhuizing met vakmanschap uitgevoerd

Het verhuizen van uw bedrijf of uw school is een project dat om veel voorbereiding en vakmanschap vraagt. Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf. Persoonlijk contact is daarom de basis van onze werkwijze. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en uw organisatie te leren kennen, zodat wij ons verhuisproces perfect kunnen afstemmen op het reilen en zeilen op uw werkvloer.

Voor elke projectverhuizing een gedetailleerd draaiboek 

Onze projectleider is uw aanspreekpunt en steun en toeverlaat. Hij of zij regelt alles voor, tijdens en na de verhuizing en weet precies wat uw wensen zijn. Na het kennismakingsgesprek maken we een gedetailleerde planning en draaiboek, zodat uw medewerkers weten waar ze aan toe zijn en alles op de verhuisdag zorgeloos verloopt. U kunt ervan op aan dat alles volgens afspraak en strak binnen de afgesproken tijd wordt verhuisd, zonder dat uw bedrijfsproces wordt verstoord.

Wij zorgen dat uw schoolverhuizing geen lesuren verstoort 

Tijdens een schoolverhuizing houden wij altijd rekening met de leerlingen. Hoe minder de leerlingen worden gestoord tijdens de lessen hoe beter. We begrijpen heel goed dat een schoolverhuizing gebonden is aan een tijdstip dat buiten de lesuren valt, zoals in een vakantieperiode. De Graaf Verhuizingen zorgt dat uw medewerkers en leerlingen snel weer aan de slag kunnen in het nieuwe schoolgebouw, zónder een lesdag te hoeven missen.

Uw zakelijke verhuizing verloop zorgeloos mede dankzij onze Handyman

Maakt u zich geen zorgen over het (de)monteren van meubilair zoals wandkasten, schappen en boekenrekken en het afhalen en ophangen van bijvoorbeeld schilderijen en lampen, gordijnen, gordijnrails, rolgordijnen, lamellen en andere raamdecoratie. Onze goed opgeleide Handyman beschikt over professioneel gereedschap en kan dit soort werkzaamheden vakkundig en zelfstandig voor u uitvoeren. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor het loskoppelen en op het nieuwe adres weer aansluiten van bijvoorbeeld televisies, en geluidsapparatuur. Dat is pas zorgeloos verhuizen.

Het verplaatsen van grote en zware meubels tijdens een zakelijke verhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing of schoolverhuizing worden vaak ook grote en zware (meubel)stukken vervoerd. Om beschadigingen aan de inboedel te voorkomen hebben wij voorzieningen op maat beschikbaar, waaronder steekwagens, rolcontainers, pompwagens en rolplateaus. Onze verhuizers maken veelvuldig gebruik van verhuisdekens en meubelhoezen om (meubel)stukken te beschermen tijdens de verhuizing. 

Tijdelijke opslagruimte huren

Wilt u meubilair, archiefdozen of andere inboedel gedurende of na de verhuisperiode tijdelijk opslaan? De Graaf Verhuizingen beschikt over moderne en goed beveiligde opslagloodsen voor tijdelijke opslagruimte . We halen uw inventaris op en plaatsen het in onze bewaakte opslagunits. De units zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd. Op het gewenste moment halen we uw inventaris uit de opslag en brengen ze naar de nieuwe bestemming. Extra handig: de units passen precies op onze verhuiswagens, zodat we snel en efficiënt kunnen verhuizen.

VCA en ISO certificering

De Graaf Verhuizingen is VCA, KSO en ISO gecertificeerd. Elke 5 jaar vindt er een audit plaats door Dekra voor onze keurmerken Kwaliteit, Milieu en Veiligheid ISO 14001 ISO 9001 en ISO 45001. Ook zijn wij een Erkend Verhuisbedrijf . Dit wil zeggen dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van het keurmerk Erkende Verhuizers op het gebied van Kwaliteit, Goede consumentvoorwaarden, Veiligheid en Milieu. Hierop worden wij regelmatig onafhankelijk getoetst.

Vraag een vrijblijvende offerte voor een zakelijke verhuizing of schoolverhuizing aan

Bel ons op 072 – 564 16 25 of stuur een e-mail middels ons contactformulier. Dan maken we graag een afspraak met u om kennis te maken en uw wensen door te nemen. Een paar dagen later ontvangt u een duidelijk voorstel met prijs en planning. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit voorstel is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Adviesaanvraag

Referenties van bedrijfsverhuizingen en schoolverhuizingen

Deze bedrijven, kantoren en scholen hebben al tot grote tevredenheid gekozen voor de kwaliteit van De Graaf Verhuizingen. Lees gerust hun verhalen.


Extra informatie projectverhuizingen:

Projectverhuizingen zijn complexe en tijdsintensieve processen waarbij grote of gevoelige apparatuur, machines, en andere bedrijfsmiddelen van de ene locatie naar de andere worden verplaatst. Dit soort verhuizingen kunnen plaatsvinden binnen een gebouw, tussen gebouwen of zelfs tussen landen. Het kan gaan om de verhuizing van een volledige fabriek, een laboratorium, een ziekenhuis, of een datacenter.

Projectverhuizingen vereisen veel planning en coördinatie.

Vaak is het nodig om het productieproces of andere activiteiten tijdelijk stil te leggen om de verhuizing mogelijk te maken. Er moet rekening worden gehouden met verschillende factoren, zoals de grootte en het gewicht van de te verhuizen objecten, de benodigde verpakkingsmaterialen, het transport en de logistiek, de benodigde vergunningen en veiligheidsvoorschriften, en de communicatie tussen alle betrokken partijen.

Gespecialiseerde verhuisbedrijven.

Een projectverhuizing wordt meestal uitgevoerd door gespecialiseerde verhuisbedrijven die beschikken over de nodige expertise en apparatuur om deze taken uit te voeren. Het verhuisbedrijf zoals De Graaf Verhuizingen zal meestal een projectmanager toewijzen die verantwoordelijk is voor het coördineren van alle activiteiten en het toezicht houden op de voortgang van het project.

Het is belangrijk om voldoende tijd te nemen voor de planning en uitvoering van een projectverhuizing om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt en dat er geen onvoorziene problemen ontstaan. Een goede communicatie tussen alle betrokken partijen is essentieel om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de voortgang van het project en dat eventuele problemen snel kunnen worden opgelost.

Een succesvolle projectverhuizing kan een grote impact hebben op het bedrijf en de werknemers, en kan bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en de productiviteit van de organisatie.

Adviesaanvraag

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.