International Movers voor Bedrijven

Weergaven: 7

International Movers  De Graaf. Voor een gerust gevoel.

De Graaf Mondial International Movers is een internationaal verhuisbedrijf. Als Erkend Verhuizer® en KVGM geauditeerd/geaccrediteerd is onze focus gericht op een diversiteit aan zakelijke opdrachtgevers. Voor de kosten van internationaal verhuizen hanteren wij zeer concurrerende tarieven.
 

Een zakelijke verhuizing naar het buitenland vraag om bijzondere aandacht

Verhuizen vanuit of naar het buitenland vereist speciale aandacht en daarom een meer dan goede voorbereiding. Onze buitenlandspecialisten zijn betrokken bij uw bedrijf, ervaren én deskundig in uiteenlopende disciplines. Zowel binnen de E.U. als daarbuiten, zo ook overzee.
 

De Graaf International Movers – ook voor expats. En, mét kostenbesparingen tot 30%!

Als gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf helpen wij niet alleen bedrijven maar ook expats met hun internationale verhuizingen. Dankzij ons wereldwijde netwerk, bestaande uit meer dan 100 gekwalificeerde internationale verhuizers komen wij altijd met de meest efficiënt georganiseerde oplossing. Of u nu intercontinentaal gaat verhuizen of een aantal meubelstukken naar een buurland wilt versturen, De Graaf Mondial International Movers kan en zal u helpen om tot 30% op uw internationale verhuiskosten te besparen! Vergelijk daarom altijd offertes van internationale verhuisbedrijven voordat u beslist!

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag
 

Wat wij als internationaal verhuisbedrijf voor u kunnen en zullen betekenen

Bij een internationale verhuizing komen veel zorgen om de hoek. Die wilt u voorkomen. Al uw wensen, vragen en eventuele potentiële problemen kunt u bespreken met uw persoonlijke verhuismanager, zodat ú zonder zorgen kunt verhuizen naar het buitenland. Daarom beginnen wij, voorafgaand aan uw internationale verhuizing met een grondige voorbespreking van uw gehele verhuistraject. Wij adviseren over de beste transport mogelijkheden, nemen het papierwerk van u over en bieden u een totaal pakket van diensten aan.

Wij besteden onze zorg aan onder andere:

  • De logistieke planning
  • Tijdelijke opslag
  • De verzekeringen
  • Alle uit- & invoerdocumenten
  • En uiteraard de verscheping of het vrachtwagenvervoer, uiteraard volgens alle wettelijke voorschriften én onze eigen export-condities.

Heeft u bezittingen die extra aandacht, behandeling of bescherming nodig hebben tijdens de internationale verhuizing? Dan verzorgen wij verpakkingen op maat.
 

De Graaf International Movers heeft een wereldwijd netwerk voor uw internationale verhuizing

Heeft u dus een zakelijke verhuizing te verzorgen, omdat een van uw werknemers naar het buitenland gaat verhuizen? Of vanuit het buitenland terug naar Nederland terugkomt? Of heeft u een container met huisraad, die naar het buitenland moet? Laat uw internationale verhuizingen dan professioneel en zorgenloos verzorgen door De Graaf Mondial International Movers, tegen een scherpe en absoluut vergelijkbare prijs. Wij regelen uw internationale verhuizing via een wereldwijd en door ons geselecteerd partnernetwerk, die alles weten van de daar geldende formaliteiten. Bovendien bezitten wij zelf ook een vrachtwagen met een 40-tons laadkraan, waarmee wij het vervoer in eigen beheer uitvoeren voor verhuizingen naar en van Europese nabije landen als Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland e.d.
Moeten er naast uw “gewone verhuizing” ook machines, tuinbeelden of andere zware voorwerpen verhuisd worden dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.
Wij zorgen voor een all-in verhuizing wat duidelijkheid schept in een vaak hectische periode. Informeer daarom naar de mogelijkheden!
 

Meer weten over ons internationale verhuisbedrijf voor zakelijke doeleinden?

Neem dan contact op met de verhuisexperts van De Graaf, uw internationale verhuisbedrijf voor een verhuizing zonder zorgen! Dan is het goed geregeld. U bent altijd van harte welkom!
 

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

Bel me terug

Wij staan u graag telefonisch te woord voor al uw vragen!

Containeropslag Bedrijven

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.