Internationaal verhuisbedrijf voor Bedrijven

Weergaven: 11

Zakelijk internationaal verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf

Gaat een van uw werknemers naar het buitenland verhuizen? Of gaat u zelf naar een ander land? Komen er expats bij u in de regio Alkmaar & Hoorn werken en wonen? Of heeft u een container met een inboedel, die naar het buitenland moet? Laat uw internationale verhuizingen professioneel en zorgeloos verzorgen door De Graaf Mondial Movers, tegen een scherpe en absoluut vergelijkbare prijs.

Internationaal verhuisbedrijf De Graaf
De Graaf Mondial Movers is een internationaal verhuisbedrijf.

De Graaf is een internationaal verhuisbedrijf met bijna 100 jaar ervaring

De Graaf Mondial Movers is al sinds 1929 actief in het internationaal verhuizen naar alle mogelijke landen, plaatsen en overzeese gemeenschappen. Zoekt u een internationaal verhuisbedrijf om u overzicht en houvast te bieden, dan zijn wij de juiste internationale verhuizers voor u. We zijn een Erkende Verhuizer® , KVGM geauditeerd/geaccrediteerd en werken voor een diversiteit aan zakelijke opdrachtgevers. Al uw wensen, vragen en eventuele potentiële problemen kunt u bespreken met uw persoonlijke verhuismanager, zodat ú zonder zorgen kunt verhuizen naar het buitenland.

Een internationale, zakelijke verhuizing vraagt om bijzondere aandacht

Verhuizen vanuit of naar het buitenland vereist speciale aandacht en daarom een meer dan goede voorbereiding. Onze buitenlandspecialisten zijn betrokken, ervaren én deskundig in uiteenlopende disciplines. Zowel binnen de E.U. als daarbuiten, dus ook overzee. Wij weten precies wat er komt kijken bij een internationale verhuizing, zoals de juiste wijze van verpakken, het beste vervoer en de douaneregels. Daarom bieden wij u gespecialiseerde hulp met alle noodzakelijke formaliteiten en procedures. Wij besteden veel zorg aan uw internationale verhuizing, compleet met logistieke planning, opslag, verzekering, vervoer, verschepen en het verzorgen van uit- en invoerdocumenten, waar ook ter wereld. Zo wordt het transport van uw bezittingen naar het buitenland een zorgeloze belevenis.

Stel ons u vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

De Graaf Mondial Movers is een internationaal verhuisbedrijf.

De Graaf internationaal verhuisbedrijf – ook voor expats

Als gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf helpen wij niet alleen bedrijven, maar ook expats met hun internationale verhuizingen. Dankzij ons wereldwijde netwerk, bestaande uit meer dan 100 gekwalificeerde internationale verhuizers komen wij altijd met de meest efficiënt georganiseerde oplossing. Of u nu intercontinentaal gaat verhuizen of een aantal meubelstukken naar een buurland wilt versturen.

Wat zijn de kosten van een internationale verhuizing?

Voor de kosten van internationaal verhuizen hanteren wij zeer concurrerende tarieven. De kosten voor een internationale verhuizing zijn afhankelijk van de bestemming, uw wensen en de inboedel die moet worden verhuisd. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen en een aantal internationale verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken voordat u een beslissing maakt. Daarmee kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Het voordeel van een internationale verhuizing door De Graaf Verhuizingen is dat wij nauw samenwerken met een netwerk van betrouwbare en gecertificeerde internationale verhuisbedrijven, die ruime ervaring hebben met het transporteren en verschepen van containers naar uw specifieke bestemming. 

Met grote zorg voor uw inboedel

Voor een internationale verhuizing worden al uw meubels bij u op locatie verpakt en in een container geladen. Voor de kleinere inboedels wordt een kist op maat gemaakt. Blijft u binnen Europa, dan gaat het vervoer over de weg. Wij beschikken zelf over een vrachtwagen met een 40-tons laadkraan, waarmee wij het vervoer in eigen beheer uitvoeren voor verhuizingen naar en van Europese nabije landen als Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland e.d. Onafhankelijk van de bestemming pakken we kostbare en breekbare voorwerpen met zorg en aandacht in, alles conform de geldende douaneregels van het land van bestemming. Wij zorgen ervoor dat uw bezittingen heel en veilig op uw nieuwe woonadres worden afgeleverd. U hoeft alleen uw eigen koffer in te pakken. Met De Graaf Verhuizingen kunt u zorgeloos internationaal verhuizen!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Wilt u uw verhuizing laten verzorgen door het meest betrouwbare verhuisbedrijf in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal?

Bel ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak op 072 – 564 16 25 of stuur een e-mail middels de onderstaande formulieren.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons u vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

Bel me terug

Wij staan u graag telefonisch te woord voor al uw vragen!

Containeropslag Bedrijven

Getagd
,
,
,

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.