Zorginstelling verhuizen

Weergaven: 6

Uw verhuizing met zorg geregeld

Verhuizen doen wij altijd zorgvuldig, maar helemaal als het gaat om mensen die zorg nodig hebben. Omdat we van oudsher een familiebedrijf zijn , is persoonlijke aandacht voor ons vanzelfsprekend. Onze medewerkers weten hoe belangrijk het is om rust uit te stralen naar de bewoners en ze op hun gemak te stellen. Zij zijn speciaal opgeleid in het omgaan met bewoners die zorg nodig hebben en zien erop toe dat er zo min mogelijk hinder is.

Een verhuizing waarover u zich geen zorgen hoeft te maken

Een verhuizing waarover u zich geen zorgen hoeft te maken

Onze projectleider is uw aanspreekpunt en steun en toeverlaat. Hij of zij regelt alles voor, tijdens en na de verhuizing en weet precies wat uw wensen zijn. Na het kennismakingsgesprek maken we een gedetailleerde planning en individueel plan van aanpak, zodat cliënten en medewerkers weten waar ze aan toe zijn en alles op de verhuisdag zorgeloos verloopt. Uiteraard houden we rekening met specifieke wensen van de bewoners betreffende de inrichting van hun kamer of woonruimte en zorgen we ervoor dat zowel op de oude als op de nieuwe locatie zonder onderbreking alle benodigde zorg geleverd kan worden.

Zorgeloos verhuizen dankzij onze Handyman

Maakt u zich geen zorgen over het (de)monteren van meubilair zoals wandkasten, schappen en boekenrekken en het afhalen en ophangen van bijvoorbeeld schilderijen en lampen, gordijnen, gordijnrails, rolgordijnen, lamellen en andere raamdecoratie. Onze goed opgeleide Handyman beschikt over professioneel gereedschap en kan dit soort werkzaamheden vakkundig en zelfstandig voor u uitvoeren. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor het loskoppelen en op het nieuwe adres weer aansluiten van de wasmachine, droger, televisie en geluidsapparatuur. Dat is pas zorgeloos verhuizen.

Stel ons u vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

Verplaatsen van grote en zware meubelstukken.

Verplaatsen van grote en zware meubelstukken

Bij een zorgverhuizing worden vaak ook grote en zware (meubel)stukken vervoerd. Om beschadigingen aan de inboedel te voorkomen hebben wij voorzieningen op maat beschikbaar, waaronder steekwagens, rolcontainers, pompwagens en rolplateaus. Onze verhuizers maken veelvuldig gebruik van verhuisdekens en meubelhoezen om (meubel)stukken te beschermen tijdens de verhuizing. 

VCA en ISO certificering

Voor de kosten van internationaal verhuizen hanteren wij zeer concurrerende tarieven. De kosten voor De Graaf Verhuizingen is VCA en ISO gecertificeerd. Elke 5 jaar vindt er een audit plaats door Dekra voor onze keurmerken Kwaliteit, Milieu en Veiligheid ISO 45001, ISO 14001 en ISO 9001 en KSO (keurmerk sociaal ondernemen). Ook zijn wij een Erkend Verhuisbedrijf . Dit wil zeggen dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van het keurmerk Erkende Verhuizers op het gebied van Kwaliteit, Goede consumentvoorwaarden, Veiligheid en Milieu. Hierop worden wij regelmatig onafhankelijk getoetst. 

Referenties van zorgverhuizingen

Deze bedrijven, kantoren, instellingen en organisaties hebben al tot grote tevredenheid gekozen voor de kwaliteit van De Graaf Verhuizingen. Lees gerust hun verhalen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Wilt u uw verhuizing laten verzorgen door het meest betrouwbare verhuisbedrijf in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal?

Bel ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak op 072 – 564 16 25 of stuur een e-mail middels de onderstaande formulieren.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons u vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

Bel me terug

Wij staan u graag telefonisch te woord voor al uw vragen!

Containeropslag Bedrijven

Getagd
,
,
,

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.