Containeropslag Zakelijk

Weergaven: 7

Opslagruimte voor uw zakelijke inboedel huren in Alkmaar

Wilt u kantoormeubilair of archiefdozen tijdelijk opslaan? Bijvoorbeeld omdat u zelf of een van uw medewerkers voor een paar maanden of een jaar naar het buitenland gaat <LINK Internationale verhuizing zakelijk>? Of omdat u verhuist naar een kleinere locatie en u meubels over hebt die u (nog) niet weg wilt doen of extra ruimte nodig heeft om archiefdozen op te slaan? Dan hebben we ook daarvoor de oplossing. De Graaf Verhuizingen beschikt over moderne en goed beveiligde opslagloodsen voor tijdelijke opslagruimte. De loodsen zijn verwarmd, klimaat gereguleerd en speciaal ingericht om uw inboedel veilig en schoon te bewaren.

Speciale containerunits voor het veilig opslaan van uw inboedel

De gewenste kantoormeubelen, dozen en andere spullen worden op uw bedrijfslocatie vakkundig ingepakt in beschermende verpakkingsmaterialen en bij u voor de deur in speciale containerunits geladen. De containers worden afgesloten, in of op onze verhuiswagens geplaatst en pas in onze loods weer uit of van de verhuiswagen gehaald. Daardoor gaat uw inboedel niet onnodig door meerdere handen. 

Beveiligde containeropslag 

De container krijgt een codering en wordt daarna veilig achter slot en grendel in onze loods opgeslagen. Zo krijgen vocht en stof geen kans en bent u ervan verzekerd dat uw inboedel na de opslagperiode weer in perfecte staat retour komt. De codering van de opslagcontainer wordt vermeld op het contract. Tevens worden codering en locatie opgenomen in onze administratie. Uw inboedel staat de hele periode in dezelfde container veilig in onze beveiligde, geconditioneerde opslagloods. Hier zijn uw goederen goed beschermd tegen inbraak, brand en ongedierte.

U geeft aan wanneer de container weer bij u wordt afgeleverd

Mocht u tussentijds iets van uw inboedel willen ophalen, dan zetten we de container voor u klaar zodat u gemakkelijk uw spullen kunt pakken. Als u uw inboedel weer op uw bedrijfslocatie wilt laten bezorgen, dan wordt in overleg met u de container keurig op het gewenste adres afgeleverd en uitgeladen. Wij beschikken over een vrachtwagen voorzien van een 40 tons laadkraan, waarmee wij het vervoer in eigen beheer uitvoeren.

Wat zijn de kosten van tijdelijke containeropslag voor uw inboedel?

De kosten voor tijdelijke opslag van uw inboedel hangen af van de hoeveelheid goederen die u wilt opslaan en de duur van de periode. Of u nu voor 1 dag, meerdere weken, maanden of zelfs jaren opslagruimte wilt huren: u betaalt nooit meer dan het aantal dagen dat uw spullen bij ons staan. Wij vragen ook geen borg. De kosten voor tijdelijke opslagruimte bij De Graaf Verhuizingen betalen zich vaak snel terug. Onze container komt immers naar u toe. U hoeft ook niet zelf alles in te pakken. Dat doen wij voor u. U heeft bij ons ook niet het probleem dat grote meubelstukken zoals bureaus, tafels en kasten niet passen en u hoeft ook geen drie tot vijf verschillende opslagboxen te vullen om uw inboedel op te slaan. U huurt een container op maat. 

Denkt u wel aan de inboedelverzekering tijdens de opslagperiode? 

In de meeste gevallen kan uw inboedelverzekering gewoon doorlopen tijdens de opslagperiode, als u uw eigen verzekeraar daarover informeert. Mocht u deze verzekering liever via ons laten lopen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. De inboedelverzekering voor de eerste 30 dagen is bij onze prijs inbegrepen.

Bel ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak op 072 – 564 16 25 of stuur een e-mail middels de onderstaande formulieren.

Adviesaanvraag

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.