Particulier verhuizing

Weergaven: 499

Verhuizen in Noord-Holland met De Graaf Verhuizingen

Gefeliciteerd! U bent de gelukkige bezitter geworden van een nieuwe woning. Een leuke, maar ook hectische periode breekt aan. Een verhuizing is een mijlpaal in uw leven die veel planning en organisatie vraagt. Daar helpen wij u graag bij.

Voor ons is iedere verhuizing maatwerk

Verhuizen is ons dagelijks werk, het is ons specialisme. Verhuizen is meer dan alleen het voorrijden van de verhuisauto. Voor ons is iedere verhuizing maatwerk. Dat geldt vanaf de eerste kennismaking, tot het ophalen van de lege verhuisdozen als u eenmaal gesetteld bent in uw nieuwe woning. Wij maken het hele proces voor u zo ontspannen mogelijk.

Zorgeloos naar uw nieuwe woning

Als ervaren en deskundige verhuizers begeleidt ons verhuisbedrijf in Alkmaar en wijde omgeving al bijna 100 jaar mensen op een plezierige, zorgeloze manier naar hun nieuwe huis. Uw bezittingen zijn natuurlijk het allerbelangrijkste tijdens de verhuizing.

We beseffen hoe dierbaar die voor u zijn, dus gaan wij daar uiterst zorgvuldig mee om. We pakken ze in door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen en uitstekende verhuisdozen.

Onze werkwijze bij een particuliere verhuizing

Voordat u gaat verhuizen inventariseren wij voor u wat er nodig is voor uw particuliere verhuizing. Onze verhuisadviseur komt bij u thuis om uw wensen door te spreken en een vrijblijvend prijsvoorstel voor uw verhuizing te maken, dat past bij de hoeveelheid tijd en het budget dat u beschikbaar heeft. Hij taxeert het volume dat verhuisd moet worden en telt het aantal dozen dat nodig is om uw inboedel zorgvuldig in te pakken. In het bijzonder let de verhuisadviseur op (meubel)stukken die extra aandacht nodig hebben. Een paar dagen later ontvangt u een duidelijk voorstel met prijs en planning. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Kleine en grote particuliere verhuizingen 

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grote verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. Op de verhuisdag zullen onze erkende verhuizers uw huisraad snel en zorgvuldig verhuizen. Afhankelijk van uw wensen kunt u ervoor kiezen om de niet-breekbare goederen zelf in en uit te pakken, maar wij doen het ook graag voor u. Grote meubelstukken zoals bedden en kasten, kunnen wij voor u demonteren en weer monteren. Alles is bespreekbaar. Onze ervaren en gediplomeerde verhuizers zorgen ervoor dat alles volgens afspraak in de nieuwe woning op de juiste plek komt te staan, zodat u zich snel thuis kunt voelen op uw nieuwe adres.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Wilt u uw verhuizing laten verzorgen door het meest betrouwbare verhuisbedrijf in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal?

Bel ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak op 072 – 564 16 25 of stuur een e-mail middels het contactformulier.

Adviesaanvraag

Download hieronder de digitale checklist van Erkende Verhuizers

Downloaden Digitale Checklist

Of klik hieronder om de checklist te downloaden                                                                            

Downloaden Checklist

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.