Containeropslag Particulier

In onze speciaal ontwikkelde containers worden goederen professioneel en veilig opgeslagen voor de zakelijke en particuliere markt.     

Ideaal voor het creëren van flexibiliteit van uw woonomgeving en geschikt voor opslag van inboedels. Ook bij renovatie- en verbouwprojecten van uw woning is tijdelijke opslagruimte op de bouwlocatie voor opslag van de inboedel een passende oplossing.
In vele gevallen hoeft slechts een gedeelte van de woning te worden ontruimd en dan kunt u blijven wonen en de inboedel blijft bereikbaar.
Extra verhuisbewegingen kunt u hiermee vermijden.
Heeft u hier zelf geen ruimte voor dan plaatsen wij de opslagcontainer in onze opslagloods waar het beveiligd en verwarmd wordt weggezet, net zo lang of kort als u dat wenst .

Tevens kunnen de opslagcontainers worden verplaatst van locatie naar locatie.

Auto met laadkraan

Wij beschikken over een auto voorzien van een 40 tons laadkraan, hiermee kunnen wij het vervoer in eigen beheer uitvoeren.
Moeten er naast uw “gewone verhuizing” ook machines, tuinbeelden of andere zware voorwerpen verhuisd worden dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.
Wij zorgen voor een all-in verhuizing wat duidelijkheid schept in een vaak hectische periode. Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

Containeropslag zakelijk

Containeropslag Bedrijven

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2021 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.