Internationaal verhuizen

Een verhuizing naar het buitenland blijft ondanks de opheffing van vele grenzen toch iets anders dan een binnenlandse verhuizing. Het vergt in de meeste landen veel en complex papierwerk dat de verhuizer u allemaal uit handen neemt. Voor een internationale verhuizing overzee worden al uw meubels bij ons in de loods verpakt, waarna het in de zeecontainer wordt geladen.
Voor de kleinere verpakkingen wordt er een kist op maat gemaakt. Wij besteden zorg aan uw internationale verhuizing, compleet met logistieke planning, opslag,verzekering, vervoer,
verschepen en het verzorgen van uit- en invoerdocumenten, waar ook ter wereld.
Zo heeft u zelf alle tijd en energie voor de voorbereiding op het nieuwe werk en/of privéleven.
Zo moet u bijv. een werk- en verblijfsvergunning regelen, de erkenning van diploma’s laten verzorgen, identiteitspapieren,
gezondheidsverklaring en reisdocumenten regelen, verzekeringen aanpassen, fiscale maatregelen treffen, eventueel onderwijs regelen en
niet te vergeten uw nieuwe woning tot een thuis maken.
Kennis, ervaring, flexibiliteit en logistieke capaciteit; sleutelwoorden in een zo breed mogelijk georiënteerd verhuisbedrijf. Alles op basis van Full Destination Service en afgeleverd in de woning. U pakt uw koffer, wij de rest!
Inpakken, uitpakken, démontage en montage van meubilair, alles wordt met zorg uitgevoerd.
Grote, sterke handen zijn in staat de meest kostbare- en breekbare voorwerpen met zorg en aandacht in te pakken.

Auto met laadkraan

Wij beschikken over een auto voorzien van een 40 tons laadkraan, hiermee kunnen wij het vervoer in eigen beheer uitvoeren.
Moeten er naast uw “gewone verhuizing” ook machines, tuinbeelden of andere zware voorwerpen verhuisd worden dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.
Wij zorgen voor een all-in verhuizing wat duidelijkheid schept in een vaak hectische periodeInformeer naar de mogelijkheden!

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

Containeropslag zakelijk

Containeropslag Bedrijven

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2018 De Graaf Verhuizingen. Alle rechten voorbehouden.