Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen – in de beste handen

Als je vergevorderde plannen hebt om te verhuizen naar het buitenland, weet je dat je een enorme klus wacht. Om overzicht en houvast te bieden als het gaat om een internationaal verhuisbedrijf zijn wij de juiste internationale verhuizers voor je.
De Graaf Verhuizingen is maar liefst sinds 1929 actief in het internationaal verhuizen naar alle mogelijke landen, plaatsen of overzeese gemeenschappen.

Een erkend internationaal verhuisbedrijf dat al 89 jaar ervaring heeft

Als internationaal verhuisbedrijf (gecertificeerd als ‘Erkend Verhuizer‘) werken wij met mensen en partners, die over de hele wereld werken en kunnen wij daarom enthousiast opkomen voor onze voordelen.
Met bijna 90 jaar ervaring met het verhuizen naar het buitenland van particulieren hebben wij geleerd dat hoe meer je weet van het land van bestemming, des te waarschijnlijker jouw internationale verhuizing een succes zal zijn. Wij bieden u alle informatie en gespecialiseerde hulp m.b.t. de noodzakelijke formaliteiten en procedures. Zo wordt jouw verhuizing naar het buitenland qua transport in ieder geval een zorgeloze actie.

Qua kosten: vergelijk het ene internationale verhuisbedrijf eens met het onze

Ons oprechte advies is om altijd offertes met elkaar te vergelijken voordat u een beslissing maakt. Als je dat niet doet, kunt u wel tot 30% meer voor jouw internationale verhuizing betalen. Naast onze eigen inspanningen en diensten zorgen wij er ook voor dat in geval van uitbesteding dat je behoeftepalet belandt bij de juiste verhuizers met ervaring in het verschepen van containers naar jouw specifieke bestemming. Bovendien zijn alle internationale verhuisbedrijven in ons wereldwijde netwerk aangesloten bij de meest betrouwbare internationale en gecertificeerde verhuisorganisaties.

Stel ons u vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

Verhuizen naar het buitenland. Wat er allemaal bij komt kijken als het om een internationaal verhuisbedrijf gaat?

Een verhuizing naar het buitenland blijft ondanks de opheffing van vele grenzen toch iets anders dan een binnenlandse verhuizing. Het vergt in de meeste landen veel en complex papierwerk dat wij als internationaal verhuisbedrijf allemaal uit handen kunnen nemen. Voor een internationale verhuizing overzee worden al je meubels bij u op locatie wordt verpakt, waarna het in de zeecontainer wordt geladen.
Voor de kleinere verpakkingen wordt er een kist op maat gemaakt. Wij besteden zorg aan jouw internationale verhuizing, compleet met logistieke planning, opslag,verzekering, vervoer, verschepen en het verzorgen van uit- en invoerdocumenten, waar ook ter wereld.
Zo heb je zelf alle tijd en energie voor de voorbereiding op het nieuwe werk en/of privéleven in het buitenland. Maar ook voor de zakelijke klanten hebben wij een compleet dienstenpakket.
Zo moet je bij een internationale verhuizing bijv. een werk- en verblijfsvergunning regelen, de erkenning van diploma’s laten verzorgen, identiteitspapieren, gezondheidsverklaring en reisdocumenten regelen, verzekeringen aanpassen, fiscale maatregelen treffen, eventueel onderwijs regelen en niet te vergeten je nieuwe woning tot een thuis maken.
Kennis, ervaring, flexibiliteit en logistieke capaciteit; sleutelwoorden in een zo breed mogelijk georiënteerd verhuisbedrijf. Alles op basis van Full Destination Service en afgeleverd in de woning. Jij pakt je koffer, wij de rest! Inpakken, uitpakken, demontage en montage van meubilair, alles wordt met zorg uitgevoerd.
Grote, sterke handen zijn in staat de meest kostbare- en breekbare voorwerpen met zorg en aandacht in te pakken.

Internationaal verhuizen? Wij regelen het en zullen van grote waarde zijn!

Het moge duidelijk zijn dat wij alles voor je kunnen regelen en zullen organiseren.
Als Erkende Verhuizers® zijn wij dus zeer ervaren en deskundig in alle uiteenlopende disciplines, als om internationale verhuizingen gaat.
Ga je verhuizen naar Amerika of verder? Wij kennen de juiste wijze van verpakken en de douaneregels.
Ga je binnen Europa? Zie de info helemaal onderin deze pagina.

Laat u daarom ontzorgen door een deskundig internationaal verhuisbedrijf als Mondial de Graaf

Wij zorgen dat u internationaal zorgeloos kunt verhuizen. Zowel particulier als zakelijk.
Informeer daar via onderstaande links naar de mogelijkheden. U bent altijd van harte welkom. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

Bel me terug

Wij staan u graag telefonisch te woord voor al uw vragen!

Containeropslag Bedrijven

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2022 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.