Internationaal verhuizen

Weergaven: 80

Internationaal verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf

Verhuizen naar een ander land is een leuke, maar ook spannende verandering. U gooit letterlijk uw leven om als u tijdelijk of permanent in een ander land gaat wonen. Zeker als het hele gezin meekomt, is zo’n internationale verhuizing een grote operatie. Een steun in de rug van iemand die het internationale verhuisproces goed kent, is dan onmisbaar. De Graaf Verhuizingen is al sinds 1929 actief in het internationaal verhuizen naar alle mogelijke landen, plaatsen en overzeese gemeenschappen. Zoekt u een internationaal verhuisbedrijf om u overzicht en houvast te bieden, dan zijn wij de juiste internationale verhuizers voor u.

De Graaf Mondial Movers is een internationaal verhuisbedrijf.

De Graaf is een internationaal verhuisbedrijf met bijna 100 jaar ervaring

Als internationaal verhuisbedrijf (gecertificeerd als ‘Erkende Verhuizer‘ ) werken wij met collega’s en partners van over de hele wereld samen en kunnen wij vertrouwen op een breed netwerk van professionals. Met bijna 100 jaar verhuiservaring hebben wij geleerd dat als er genoeg informatie over het land van bestemming beschikbaar is, uw internationale verhuizing een succes zal zijn. Daarom bieden wij u gespecialiseerde hulp met alle noodzakelijke formaliteiten en procedures. Zo wordt het transport van uw bezittingen naar het buitenland een zorgeloze belevenis.

Een internationale verhuizing binnen de EU of overzee

Verhuizen vanuit of naar het buitenland vraagt om bijzondere aandacht en een goede voorbereiding. De Graaf Verhuizingen is ervaren en deskundig in internationale verhuizingen, binnen de EU of daarbuiten (ook overzee). Wij weten precies wat er komt kijken bij een internationale verhuizing, zoals de juiste wijze van verpakken, het beste vervoer en de douaneregels.

Stel ons u vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

Wat zijn de kosten van een internationale verhuizing?

De kosten voor een internationale verhuizing zijn afhankelijk van de bestemming, uw wensen en de inboedel die moet worden verhuisd. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen en een aantal internationale verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken voordat u een beslissing maakt. Daarmee kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. Het voordeel van een internationale verhuizing door De Graaf Verhuizingen is dat wij nauw samenwerken met een netwerk van betrouwbare en gecertificeerde internationale verhuisbedrijven, die ruime ervaring hebben met het transporteren en verschepen van containers naar uw specifieke bestemming. 

Wat komt er allemaal kijken bij een internationale verhuizing?

Een verhuizing naar het buitenland blijft – ondanks de opheffing van de grenzen binnen de EU – toch iets anders dan een binnenlandse verhuizing. Het vergt in de meeste landen binnen de EU en wereldwijd veel en complex papierwerk dat wij als internationaal verhuisbedrijf allemaal uit handen kunnen nemen. Wij besteden veel zorg aan uw internationale verhuizing, compleet met logistieke planning, opslag, verzekering, vervoer, verschepen en het verzorgen van uit- en invoerdocumenten, waar ook ter wereld. Zo heeft u zelf alle tijd en energie voor de voorbereiding op het nieuwe werk en/of privéleven in het buitenland. 

Met grote zorg voor uw inboedel

Voor een internationale verhuizing overzee worden al uw meubels bij u op locatie verpakt en in een container geladen. Voor de kleinere inboedels wordt een kist op maat gemaakt. Blijft u binnen Europa, dan gaat het vervoer over de weg. Onafhankelijk van de bestemming pakken we kostbare en breekbare voorwerpen met zorg en aandacht in, alles conform de geldende douaneregels van het land van bestemming. Wij zorgen ervoor dat uw bezittingen heel en veilig op uw nieuwe woonadres worden afgeleverd. U hoeft alleen uw eigen koffer in te pakken. Met De Graaf Verhuizingen kunt u zorgeloos internationaal verhuizen! 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Wilt u uw internationale verhuizing laten verzorgen door het meest ervaren internationale verhuisbedrijf in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal?

Bel ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak op 072 – 564 16 25 of stuur een e-mail middels het contactformulier.

Adviesaanvraag

Extra tips internationale verhuizingen

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.