Tips internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen zijn verhuizingen naar een ander land. Dit omvat niet alleen het verplaatsen van uw spullen naar een nieuw huis, maar ook het aanpassen aan een nieuwe omgeving, cultuur en eventueel een nieuwe taal. Het proces van internationale verhuizingen is meestal complex en vereist veel voorbereiding en planning.

Internationaal verhuisbedrijf De Graaf
De Graaf Mondial Movers is een internationaal verhuisbedrijf.

Er zijn verschillende stappen die u moet doorlopen bij het plannen van een internationale verhuizing:

 1. Kies de bestemming: beslis naar welk land u wilt verhuizen en onderzoek de kosten, vereisten en kwaliteit van het leven daar.
 2. Regel vervoer: bepaal hoe uw spullen naar uw nieuwe locatie zullen worden vervoerd, bijvoorbeeld door middel van verhuisbedrijven of een luchtvracht.
 3. Verzamel documenten: verzamel alle noodzakelijke documenten, zoals een paspoort, verblijfsvergunning, visum en verzekeringspapieren.
 4. Verzeker uw spullen: zorg ervoor dat uw spullen verzekerd zijn tijdens de verhuizing.
 5. Vind een nieuwe woning: zoek een geschikte woning in uw nieuwe land en regel de verhuur of aankoop.
 6. Regel vervoer en verpakking: zorg ervoor dat uw spullen verpakt en vervoerd worden naar uw nieuwe woning.
 7. Aanpassen aan uw nieuwe omgeving: wen aan uw nieuwe omgeving, vind nieuwe vrienden en leer de taal en cultuur van uw nieuwe land.

Begin op tijd met het plannen van een verhuizing naar het buitenland. Door de verhuizing zorgvuldig te regelen kunt u zo stressloos mogelijk verhuizen.

Hoe kies je het juiste internationaal verhuisbedrijf?

Er zijn enkele belangrijke factoren waar u op moet letten bij het kiezen van een internationaal verhuisbedrijf:

 1. Ervaring: kies een verhuisbedrijf dat ervaring heeft met internationale verhuizingen en weet hoe ze uw spullen veilig en efficiënt kunnen vervoeren.
 2. Licenties en verzekeringen: zorg ervoor dat het verhuisbedrijf de juiste licenties en verzekeringen heeft om uw spullen te beschermen tijdens de verhuizing.
 3. Reputatie: lees recensies en feedback van eerdere klanten om een beeld te krijgen van de kwaliteit en service van het verhuisbedrijf.
 4. Prijs en aanbod: vergelijk verschillende verhuisbedrijven en hun prijzen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.
 5. Communicatie en service: zorg ervoor dat het verhuisbedrijf duidelijk en snel communiceert en u voldoende ondersteuning biedt tijdens het verhuisproces.
 6. Zorg voor een goede afspraak: vraag om een gedetailleerde offerte en bespreek uw verwachtingen en specifieke eisen met het verhuisbedrijf.

Neem vooral de tijd om een grondig onderzoek te kunnen doen. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat uw spullen in goede handen zijn.

Stel ons u vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

De Graaf Mondial Movers is een internationaal verhuisbedrijf.

De Graaf internationaal verhuisbedrijf – ook voor expats

Als gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf helpen wij niet alleen bedrijven, maar ook expats met hun internationale verhuizingen. Dankzij ons wereldwijde netwerk, bestaande uit meer dan 100 gekwalificeerde internationale verhuizers komen wij altijd met de meest efficiënt georganiseerde oplossing. Of u nu intercontinentaal gaat verhuizen of een aantal meubelstukken naar een buurland wilt versturen.

Wat zijn de kosten van een internationale verhuizing?

De kosten van internationaal verhuizen kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 1. Afstand: hoe verder het verhuisbedrijf moet reizen, hoe hoger de kosten zullen zijn.
 2. Hoeveelheid spullen: hoe meer spullen u verhuist, hoe hoger de kosten zullen zijn.
 3. Vervoermethode: of u uw spullen vervoert via weg, lucht of zee, heeft invloed op de kosten.
 4. Verpakking en inpakken: het inpakken en verpakken van uw spullen door het verhuisbedrijf kost extra geld.
 5. Douane- en invoerrechten: de kosten voor douane- en invoerrechten kunnen verschillen per land.
 6. Overheidscontrole: sommige landen vereisen dat uw spullen door de overheid worden gecontroleerd, wat extra kosten met zich mee kan brengen.
 7. Extra services: bijkomende services, zoals opslag en verpakkingsmateriaal, kunnen ook extra kosten met zich meebrengen.

In het algemeen liggen de kosten voor een internationale verhuizing tussen de € 5000 en € 25000, maar het is verstandig om verschillende verhuisbedrijven te benaderen voor een specifieke prijsopgave.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Wilt u uw verhuizing laten verzorgen door het meest betrouwbare verhuisbedrijf in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal?

Bel ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak op 072 – 564 16 25 of stuur een e-mail middels de onderstaande formulieren.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons u vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Adviesaanvraag

Bel me terug

Wij staan u graag telefonisch te woord voor al uw vragen!

Containeropslag Bedrijven

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.