Containeropslag

opslagcontainersIn onze speciaal ontwikkelde containerunits worden goederen professioneel en veilig opgeslagen voor de zakelijke en particuliere markt.

Zakelijk
Voor  bedrijven en andere organisaties zoals zorgcentra, scholen etc. is het gebruik van deze mobiele en flexibele opslagmogelijkheid de oplossing bij bijvoorbeeld interne verhuizingen, renovatie- en verbouwprojecten, aankoop van nieuw kantoormeubilair of het leggen van nieuwe vloerbedekking.
Ideaal voor het creëren van flexibiliteit en geschikt voor opslag van kantoormeubilair, apparatuur, machines, magazijn, archief etc.

Containeropslag Zakelijk

 

 

 

opslagcontainer in de touwen

Particulier
Ideaal voor het creëren van flexibiliteit van uw woonomgeving en geschikt voor opslag van inboedels. Ook bij renovatie- en verbouwprojecten van uw woning is tijdelijke opslagruimte op de bouwlocatie voor opslag van de inboedel een passende oplossing.

Containeropslag Particulier

 

 

 

Containeropslag De Graaf Verhuizingen

Auto met laadkraan

Wij beschikken over een auto voorzien van een 40 tons laadkraan, hiermee kunnen wij het vervoer in eigen beheer uitvoeren.
Moeten er naast uw “gewone verhuizing” ook machines, tuinbeelden of andere zware voorwerpen verhuisd worden dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.
Wij zorgen voor een all-in verhuizing wat duidelijkheid schept in een vaak hectische periode

Informeer naar de mogelijkheden!
emigratiekist

 

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.