Thuiswerkplek laten inrichten

Werkplek verhuizen of leveren?

Koop of huur een ergonomische thuiswerkplek

Thuiswerken is sinds maart 2020 heel normaal geworden. Niet iedere werknemer beschikt echter thuis over een goede, ergonomische werkplek. En acht uur per dag aan de keukentafel zitten, is niet gezond voor het lichaam. Door een slechte werkhouding kunnen fysieke klachten ontstaan. Om dat te voorkomen zorgen veel werkgevers voor een goede thuiswerkplek voor hun werknemers.

Voordelen

Thuiswerkplekken huren of kopen

Als werkgever kunt u het beste zelf het initiatief nemen en keuzes maken ten aanzien van de thuiswerkplekken van uw werknemers. Mondial De Graaf Verhuizingen helpt u daarbij. U kunt ervoor kiezen om bij ons thuiswerkplekken te kopen of te huren voor een scherpe prijs. Wij leveren op het privéadres van de medewerker de volledige thuiswerkplek: van bureaustoel tot monitor en bekabeling. 

Mogelijkheden

Samen tot de oplossing komen

Mondial De Graaf Verhuizingen is een servicegerichte organisatie. We denken graag mee over een oplossing opmaat. Hier onder drie van onze mogelijke opties uit gaande van een bureaustoel, monitor, monitorarm, bekabeling.

Optie A

Verhuizen van de volledige werkplek van het kantoor naar het privéadres van de werknemers. En uiteindelijk weer terug naar kantoor.

Ik wil graag meer weten

Optie B

Een deel van de werkplek op kantoor verhuizen naar het privéadres, aangevuld met nieuw meubilair.

Ik wil graag meer weten

Optie C

Leveren van een volledig nieuwe (circulair) gehuurde of gekochte werkplek op het privéadres van de werknemer.

Ik wil graag meer weten

Thuiswerkplekken professioneel laten inrichten

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met het kantoormeubilair dat we bij u op locatie ophalen. Mondial De Graaf Verhuizingen is een toonaangevend verhuisbedrijf met een grote persoonlijke betrokkenheid. Al onze verhuizers hebben vakopleidingen gevolgd. We zorgen voor professioneel transport met het gebruik van de juiste verpakkingsmaterialen. Kiest u voor het huren of kopen van de inrichting voor een thuiswerkplek, dan krijgt u bij ons kwalitatief hoogwaardig meubilair. Dankzij onze flexibele planning kunnen we het meubilair snel bij uw medewerkers thuis leveren.

Samen tot de oplossing komen

Mondial De Graaf Verhuizingen is een servicegerichte organisatie. We denken graag met u mee over een oplossing op maat voor al uw verhuisvraagstukken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor internationale verhuizingen en voor de huur van tijdelijke containeropslag. De Graaf Verhuizingen beschikt over moderne en goed beveiligde opslagloodsen voor tijdelijke opslagruimte. We halen uw inventaris op en plaatsen het in onze bewaakte opslagunits. De units zijn schoon, vochtvrij en zeer goed geconditioneerd.

Vrijblijvende offerte voor het laten inrichten van een thuiswerkplek

De kosten voor het kopen of huren van een thuiswerkplek zijn afhankelijk van uw wensen.

Bel ons op 072 – 564 16 25 of stuur een e-mail middels ons contactformulier.

Adviesaanvraag

Dan maken we graag een afspraak met u om kennis te maken en de mogelijkheden met u door te nemen. Een paar dagen later ontvangt u een duidelijk voorstel met prijs en planning. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit voorstel is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.