Weergaven: 1

Zijn er praktijkvoorbeelden waarom jullie als zorginstelling voor Mondial de Graaf kiezen?

Het verhuisbedrijf is al bij meerdere kleine verhuizingen bij ons in beeld gekomen en bij de komst van een grote verhuizing kwamen zij met hun plan het beste uit de bus. Dit hebben zij meer als waargemaakt en vandaar dat ik nu al meerdere malen gebruik heb gemaakt van jullie.

De voorbereiding is het halve werk, dit is dus ook erg degelijk, allereerst schouw op locatie en de wensen in kaart brengen, vanuit daar ook aangeven wat mogelijk is en eerlijk passend bij de doelgroep. Ze hebben ervaring met de doelgroep, weten wat het betekent qua impact voor de bewoners maar ook de mantelzorgers en alle hulp die we hebben.

Duidelijke afspraken maken wie er op de vertrekkende locatie het aanspreekpunt is en wie op de ontvangende locatie. Lijnen kort en duidelijk.

Ook na de verhuizing is er tijd voor een evaluatie zodat de tips en de tops meegenomen worden in een volgend project.

Wat zijn voor bewoners de grootste zorgen voorafgaand aan een verhuizing en hoe speelt Mondial De Graaf daarop in?

Komt alles heel over, kan ik alles weer vinden? Moet ik zelf inpakken, is het klaar op mijn verhuisdag? Vaak de hele praktische zaken.

Van tevoren vindt er ene duidelijk communicatie plaats, wat doet het verhuisbedrijf, wat doet de familie zelf. Alles moet goed in kaart worden gebracht zodat de verwachtingen duidelijk zijn.

Tips aan alle omstanders tav verhuizen en inpakken worden vanuit de ervaring gegeven. Tijdens de verhuizingen die ik heb mogen doen met hen is er door toedoen vand e verhuizers niets gesneuveld, dat zegt wel iets over de securiteit waarmee wordt gewerkt.

Door duidelijk te zijn wat er wel of niet kan lukt de planning op de dag ook en mocht het iets uit de pas lopen, is er snel bijgeschakeld met extra handen hulp.

Hoe kijken de bewoners terug op de verhuisdag?

Natuurlijk als intensief, verhuizen is natuurlijk heel ingrijpende ne zeker voor onze doelgroep, maar ook als heel goed. De tip die we van het bedrijf kregen was de bewoners er niet bij, vertrekken voor een dag je uit en komen terug in een ingericht appartement.

Hoe gaan de verhuizers om met de bewoners?

Rustig, begripvol, luisterend oor. Weten met welke doelgroep ze te maken hebben.

Waaraan kun je merken dat het echte ‘zorgverhuizers’ zijn?

Goede voorbereiding, vragen naar wensen doelgroep, tips tav het zorgverhuizen ook van de hulpmiddelen etc..

Nemen veel ervaring mee uit eerdere verhuizingen.

Wat doen de verhuizers voor jullie wat jullie niet hadden verwacht voorafgaand aan de verhuizing?

Echt heel erg de tijd nemen voor de wensen die er zijn vanaf de werkvloer, luisteren en ook leren van de zaken samen die beter kunnen. Samen optrekken in het traject. Zijn de verhuisdagen allemaal onderdeel van de verhuizing en dus ook locatie.

In de voorbereiding ook meedenken wat voor ons handig is in de communicatie.

Stoere mannen, stuk voor stuk maar echt met heel veel oog voor de persoon waar ze het voor doen. Iets met ruwe bolster blanke pit 🙂


Wilt u uw verhuizing laten verzorgen door het meest betrouwbare verhuisbedrijf in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal?

Bel ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak op 072 – 564 16 25 of stuur een e-mail middels het contactformulier.

Adviesaanvraag

Download hieronder de digitale checklist van Erkende Verhuizers

Downloaden Digitale Checklist

Of klik hieronder om de checklist te downloaden                                                                            

Downloaden Checklist

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.