Weergaven: 1

Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor De Graaf Verhuizingen. Op donderdag 20 juni hebben zij 21 cliënten van de Pieter Raat Stichting verhuisd naar een nieuwe zorgvilla, en het hele proces verliep vlekkeloos.

Vanaf het begin was de communicatie met De Graaf Verhuizingen uitstekend. Ze waren altijd bereikbaar, reageerden snel op vragen en gaven duidelijke informatie over wat we konden verwachten. Hun professionaliteit en klantvriendelijkheid gaven ons direct vertrouwen in hun diensten.

Op de verhuisdag zelf kwamen ze stipt op tijd aan, volledig voorbereid en goed georganiseerd. Wat me vooral opviel, was hoe netjes en zorgvuldig ze te werk gingen. Elk meubelstuk en elke doos werd met de grootste zorg behandeld, zonder ook maar een enkele beschadiging. Dit getuigt van hun ervaring en aandacht voor detail.

Daarnaast was de sfeer tijdens het verhuizen erg prettig. De verhuizers waren vriendelijk, vrolijk en zorgden voor een positieve en ontspannen sfeer, wat zeker heeft bijgedragen aan een stressvrije verhuisdag voor de cliënten en ons team.

Ook hun flexibiliteit en bereidheid om mee te denken waren indrukwekkend. Onverwachte situaties werden zonder problemen opgelost en hun efficiënte aanpak zorgde ervoor dat alles soepel en binnen de geplande tijd verliep. Ze namen de tijd om alles correct en volgens onze wensen te plaatsen, wat de overgang voor de cliënten veel gemakkelijker maakte.

Kortom, De Graaf Verhuizingen heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze zijn niet alleen betrouwbaar en professioneel, maar ook een plezier om mee samen te werken. Ik zou hen zonder enige aarzeling aanbevelen voor elke verhuizing!

Hartelijke groet,

Rienk IJpma

Manager Vastgoed & Facilitair

De Pieter Raat Stichting | Locatie: De Raatstede | www.dprs.nl

Dolomiet 2 | 1703 DX | Heerhugowaard

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.