Checklist Erkende Verhuizers

Weergaven: 2

 

Checklist Particulier verhuizing √

Download hieronder de digitale checklist van Erkende Verhuizers

Downloaden Digitale Checklist

 

Checklist verhuizingen Bedrijven √

Download hieronder de digitale checklist voor bedrijven

Downloaden checklist voor bedrijven
 

Verhuis Plusplannen van de Graaf Verhuizingen en Opslag

Onze nieuwste service biedt uitkomst bij elke verhuizing: het Verhuis Plus Plan®.

Met deze plusplannen heeft ú de regie over uw wensen en mogelijkheden.
Van een geheel verzorgde verhuizing binnen of buiten de landsgrenzen tot een (gedeeltelijke) ‘doe-het-zelf’-verhuizing – bij de Graaf Verhuizingen en Opslag is veel mogelijk, want de plusplannen zijn gemakkelijk met elkaar te combineren tot een speciaal voor u op maat gesneden pakket.

Direct uw verhuisplan samenstellen
 

Erkende verhuizer De Graaf

GROTE STUKKEN VERHUIZEN √ Uw wensen en uw budget! Erkende verhuizer De Graaf is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw persoonlijke verhuizing. Dat kan variëren van een complete verhuizing van uw inboedel inclusief inpakken tot het verhuizen van alleen de grote stukken zoals kasten, bankstel en bedden.

TIJDELIJKE OPSLAG √ Heeft u tijdelijke woonruimte en gaat u daarna pas naar uw nieuwe woning? Of heeft u verbouwplannen en staat uw inboedel in de weg? De Erkende Verhuizer kan u tijdelijke opslag aanbieden en verzorgt graag het transport. Ook voor de langere termijn staan uw spullen goed en veilig bij de Erkende Verhuizer De Graaf.

CO2 NEUTRAAL VERHUIZEN √ Erkende Verhuizer De Graaf werkt veilig, snel en efficiënt maar staan altijd even stil bij de toekomst en het milieu. Daarom wordt bij uw verhuizing door de Erkende Verhuizer De Graaf de CO2 uitstoot op basis van Gold Standard CO2 credits standaard gecompenseerd.

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.