Weergaven: 1

Donny en Wesley eerste zorgverhuizers van Alkmaar

Verhuizers Mondial De Graaf Verhuizingen & Opslag behalen certificaat Zorgverhuizer

Wesley Hemmers en Donny Burger mogen zich de eerste zorgverhuizers van Alkmaar noemen.
De twee verhuizers van Mondial De Graaf Verhuizingen & Opslag ontvingen onlangs het certificaat Zorgverhuizer.

Tijdens de opleidingsdag in Van der Valk Hotel Akersloot bracht docent Margreet Zetsma het duo – samen met tien vakgenoten uit heel Nederland – specialistische kennis bij over de zorgsector en zorgcliënten.
In de middaguren brachten de verhuizers het geleerde in de praktijk.
Actrice Annemarie Hoenderdos speelde, in samenwerking met de verhuizers op enerverende wijze concrete situaties uit de zorg na.
Na afloop ontvingen de twee Noord-Hollandse verhuizers uit handen van Tom Stuij het certificaat Zorgverhuizer.
Donny en Wesley zijn niet alleen de eerste zorgverhuizers van Alkmaar, maar behoren ook nog eens tot de eerste lichting zorgverhuizers van Nederland.

Als eerste verhuisorganisatie in Nederland heeft Mondial Movers, in samenwerking met het Horizon College, een opleiding ontwikkeld waar verhuizers het gedrag van zorgcliënten bestuderen.
De jarenlange ervaring met zorgverhuizingen wordt door de opleiding Zorgverhuizer – een gezamenlijk initiatief van Unit De Zorg, de speciale afdeling voor zorgverhuizingen binnen Mondial Movers, en het ROC Horizon College – nog meer uitgebuit.
Door de vergrijzing en wettelijke regelgeving krijgen verhuizers in toenemende mate te maken met cliënten en bewoners van zorginstellingen.
Doel van de opleiding is dat verhuizers tijdens het verhuizen kunnen inspelen op de mogelijkheden die er zijn, zodat er geen verstoring plaatsvindt van de dagelijkse routine van medewerkers en cliënten.

De opleiding, in februari gelanceerd, is nu al een succes. De zorgsector heeft aangegeven dat deze zorgverhuizers duidelijk een meerwaarde hebben. Een tweede lichting verhuizers staat dan ook al klaar om eveneens de opleiding te gaan volgen. In het najaar krijgt de opleiding dan ook zeker een vervolg en in de toekomst zullen zeker nog meerdere opleidingsdagen volgen.

Mondial De Graaf Verhuizingen & Opslag is een toonaangevend verhuisbedrijf in de Kop van Noord-Holland met vestigingen in Alkmaar en Hoorn. Het familiebedrijf – in 1929 opgericht door Piet de Graaf – is een specialist in zowel particuliere verhuizingen als kantoorverhuizingen. Ook beschikt het bedrijf over een Inboedelhotel, waar goederen tijdelijk opgeslagen kunnen worden.. Mondial De Graaf Verhuizingen is aandeelhouder in Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven.

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.