Weergaven: 1

De Mondial Movers Foundation heeft een unieke Speelgoededoelendoos laten ontwerpen! Dit is een verhuisdoos die bij particuliere verhuizingen aan klanten wordt gegeven. Een verhuizing is vaak het moment om goed te kijken wat meegaat naar de nieuwe woning, en van welke spullen afscheid wordt genomen. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen!

Om te voorkomen dat er speelgoed wordt weggegooid dat in goede staat verkeert, is er de Speelgoededoelendoos. Deze verhuisdozen worden verspreid door de vestigingen van Mondial Movers. Kinderen kunnen hier al het bruikbare speelgoed in doen dat ze niet meenemen naar hun nieuwe woning, bijvoorbeeld omdat ze er inmiddels te oud voor zijn geworden. Het Mondial Verhuisbedrijf haalt de verhuisdozen op. Samen met de stichting Present zorgen we ervoor dat het terecht komt bij kinderen die het goed kunnen gebruiken. Een win-win situatie!

 

Het prachtige ontwerp voor de Speelgoededoelendoos is gemaakt door Roberto Baldussi van reclamebureau TIME. Dit reclamebureau is één van de sponsoren van de Mondial Movers Foundation.

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.