Weergaven: 1

Omring Hoorn

Cliënten Omring merken nauwelijks iets van verhuizingen.
Verhuizers Mondial De Graaf Verhuizingen & Opslag houden rekening met bewoners verpleeghuis

Onze verhuizers hebben onlangs maximaal kunnen profiteren van de door hun dit voorjaar gehaalde certificaat Zorgverhuizer. We verhuisden onlangs de inboedels van meer dan honderd bewoners van Het Liornehuis in Hoorn, onderdeel van zorggroep Omring.

Onder de deskundige leiding van Joop de Graaf werden de spullen van zo’n 120 zorgcliënten met dementie verhuisd. Vanaf de ‘oude’ locatie Het Liornehuis aan de Westfriesehof werden complete inboedels getransporteerd naar locatie Lindendael in het centrum van Hoorn en de nieuwe locatie De Watermolen in Abbekerk.

Bij de verhuizing waren ook de verhuizers betrokken die dit voorjaar slaagden voor de opleiding Zorgverhuizer. De opleiding, een initiatief van verhuisorganisatie Mondial Movers en het ROC Horizon College (Alkmaar), is er op gericht om de dagelijkse routine van zorgmedewerkers en cliënten zoveel mogelijk in stand te houden tijdens zorgverhuizingen. Dat het geleerde effect heeft, is duidelijk gebleken. Tijdens de verhuizingen, een zeer ingrijpende situatie voor de cliënten, werd zoveel mogelijk rust gecreëerd. Cliënten hebben daardoor nauwelijks last ondervonden van de verhuizingen.

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.