Weergaven: 3

Visie en missie Mondial Movers Foundation

 

Welkom op de website van de Mondial Movers Foundation!

Onze stichting is op 26 maart 2020 opgericht op initiatief van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie van 19 Erkende Verhuisbedrijven in heel Nederland. In juni 2020 heeft de Mondial Movers Foundation het mooie bericht ontvangen dat wij de ANBI-status hebben behaald!

Waarom deze Foundation?

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden komen de verhuizers van Mondial Movers bij verschillende klanten, (zorg)instellingen en organisaties thuis. Zij signaleren problemen in de samenleving die ontstaan door eenzaamheid en armoede. Dit is dé reden geweest om een onafhankelijke stichting op te richten. Het bestuur van de Foundation wil een structurele bijdrage leveren aan een samenleving met minder armoede en eenzaamheid.
Het bestuur van de Mondial Movers Foundation bestaat uit vier vrijwilligers: Marcel de Waal (voorzitter), Monique Baldussi (penningmeester), Jan-Wouter Vlot (secretaris) en Ron van Zeggeren (algemeen bestuurslid). Het bestuur wordt ondersteund door vrijwilliger Jos van den Boogert.

Onze missie is:

Een betere samenleving met minder armoede en minder eenzaamheid

Om dit te bereiken organiseert de Foundation verschillende activiteiten:

  • Het lanceren van een Speelgoededoelendoos. Hiermee zamelen we speelgoed in voor kinderen die opgroeien in armoede.
  • De Verhuisfamilie: ter ondersteuning van mensen die noodgedwongen moeten verhuizen maar niet de financiële middelen en het sociale netwerk hebben om dit zelf te regelen.
  • Het organiseren van lokale evenementen om de sociale betrokkenheid te vergroten

Beleidsplan

Lees meer over de plannen van de Foundation in het beleidsplan.

Mondial Movers Foundation

Sponsoren Mondial Movers Foundation

De Mondial Movers Foundation wordt mogelijk gemaakt door sponsoren die, net als het bestuur en de vrijwilligers van de Foundation, zich in willen zetten voor een samenleving zonder armoede en eenzaamheid. De stichting is in het bezit van de ANBI-status.

We zijn onze sponsoren erg dankbaar voor hun bijdrage!

TIME reclamebureau
Mondial Movers

Wilt u namens uw bedrijf een steentje bijdragen aan de missie van de Mondial Movers Foundation? Neem dan contact met ons op via info@mondialmoversfoundation.nl. Sponsoren worden vermeld op onze website met een verwijzing naar de website.

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.