Weergaven: 2

Keurmerk Sociale Onderneming

Mondial De Graaf Verhuizingen heeft het Keurmerk Sociale Onderneming in ontvangst mogen nemen! Hiermee laat het verhuisbedrijf zien dat ze onder meer een bijdrage levert aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Deze duurzaamheidsdoelstellingen vormen een richtlijn voor hoe de wereld er in 2030 uit moet zijn. Thema’s als onderwijs, armoede, economie en klimaat komen terug in de SDG’s.

Sustainable Development Goals
Mondial De Graaf Verhuizingen zet zich in voor de doelen:

SDG 1: Geen armoede
SDG 3: Goede gezondheid en welzijn
SDG 8: Eerlijk werk en economische groei
SDG 10: Ongelijkheid verminderen

SDG 13: Klimaatactie

Sociaal ondernemen

Het verhuisbedrijf geeft op verschillende manieren invulling aan sociaal ondernemerschap. Een paar voorbeelden uit de praktijk:

Lokale community: als bedrijf steunen we regionale goede doelen. Daarnaast zijn de medewerkers actief in diverse vrijwilligersfuncties

Circulair ondernemen: wij streven ernaar om voor overtollig meubilair een tweede bestemming te vinden

Social return on investment: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven om aan de slag te gaan

Maatschappelijk aandeel
Mondial De Graaf Verhuizingen maakt onderdeel uit van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers (met vestigingen in heel Nederland). Het bijzondere is dat alle Mondial-verhuisbedrijven het certificaat hebben ontvangen. Hiermee is Mondial Movers de eerste landelijke verhuisorganisatie die volledig gecertificeerd is! KSO Nederland heeft berekend dat de 20 Mondial-bedrijven gezamenlijk zelfs een maatschappelijk aandeel van 1.620.490 miljoen euro hebben gerealiseerd.
De waarde van het maatschappelijk aandeel is een optelsom van het aantal uren vrijwilligerswerk van de medewerkers, het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de hoogte van de sponsoring in geld en waarde van middelen die beschikbaar zijn gesteld aan de samenleving. Kortom: een mooie prestatie van het gehele team!Flyer Mondial De Graaf

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.