Mike de Haan geslaagd als Handyman !

ALKMAAR, 13 oktober 2010
Mike de Haan van Mondial De Graaf Verhuizingen uit Alkmaar mag zich sinds gisteren officieel Handyman noemen.
Hij volgde in Dordrecht de opleiding Handyman voor Verhuizers.

Na drie dagen hard timmeren, boren en het uitvoeren van allerhande kluswerkzaamheden, ontvingen acht verhuizers van verschillende Mondial Verhuisbedrijven het felbegeerde diploma.

Foto: Mike de Haan ontvangt zijn diploma uit handen van Tom Stuij, algemeen directeur Mondial Movers

De opleiding, ontwikkeld door Mondial Movers en de Dordtse onderwijsinstelling ROC Da Vinci College, vond voor de zesde keer plaats.
Bij de Mondial Verhuisbedrijven zijn nu meer dan zeventig Handymannen in dienst.
De service die zij leveren, worden door klanten (particulieren en bedrijven) bijzonder gewaardeerd.
De Handymannen zijn niet alleen experts in het verhuisvak, maar kunnen de klant nu ook behulpzaam zijn bij allerhande onderhoudswerkzaamheden.

Docent D. Catsburg bracht de verhuizers tijdens de tweedaagse opleiding Handyman voor Verhuizers alle fijne kneepjes van het vak bij. Het waren dan ook leerzame dagen in Dordrecht. Of het nu gaat om het ophangen van een schilderij, het monteren van nieuwe meubelen of het aansluiten van een pc, de verhuizers zullen de opgedane kennis ongetwijfeld regelmatig gebruiken.
Mondial Movers is het in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De aandeelhoudende verhuisbedrijven, op 34 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop,  promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen.

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.