Weergaven: 4

December 2010
Zorginstellingen kregen de Mondial – fiets cadeau

De decembermaand  is bij uitstek een maand om cadeautjes weg te geven en wij als zorgverhuizer, met veel grote zorginstellingen als vaste klant, hebben in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen besloten onze “zorgklanten”een Mondial – Fiets cadeau te doen waarmee men zich op een milieuvriendelijke en gezonde manier tussen de verschillende locaties kan verplaatsen.Als zorgverhuizer van Noord Holland komen wij als Mondial De Graaf Verhuizingen vaak bij grote zorgaanbieders over de vloer voor het uitvoeren van verhuisdiensten. Omdat de instellingen vaak meerdere zorglocaties hebben, leggen hun medewerkers vaak vele kilometers af op een dag om zich van a naar b te begeven. Hoe kunnen zij dat sneller, duurzamer en gezonder doen dan op de fiets!
Zo  hebben wij op diverse locaties in de regio Alkmaar en Hoorn de instellingen blij verrast, o.a. Zuyder Waert , Scorlewald, Esdégé-Reigersdaal, Westfriese Zorggroep De Omring, en het Westfriesgasthuis kregen een bedrijfsfiets aangeboden.

 

 

MagentaZorg Zuyder Waert in Heerhugowaard kreeg ook een fiets cadeau. Luid bellend komt Ruud de Hart aangereden op de knalblauwe Mondial fiets. Het hoofd afdeling techniek bij Zuyder Waert gaat de fiets bombarderen tot transportfiets facilitaire dienst. Zuyder Waert is het centrum van diverse zorghuizen in de regio; de fiets komt goed van pas als transportmiddel tussen de verschillende zorglocaties in Heerhugowaard en omgeving.
Zie ook de website van Magenta Zuyder Waert;  www.zuyderwaert.nl

 

Antroposofische zorgverlener Scorlewald in Schoorl kreeg onlangs een fiets cadeau van Mondial De Graaf Verhuizingen. Ruud van Dongen, Hoofd Facilitair en tevens coördinator van de werkplaats nam de fiets in ontvangst te midden van een groep enthousiaste bewoners in de instrumentenbouwplaats. Met plezier onderbraken zij hun werkzaamheden voor koffie met gevuld speculaas. Een bewoner trakteerde op zijn beurt het verhuisbedrijf op een dankspeech.
Op en vlakbij het terrein van Scorlewald zijn meerdere woonhuizen gevestigd waarbij een transportfiets goed van pas komt om de medewerkers van a naar b te brengen; hoe kunnen zij dat sneller, duurzamer en gezonder doen dan op de fiets!
Zie ook de website; www.raphaelstichting.nl/scorlewald

Fotografie: Mia Dekker
Voor de fiets Ruud van Dongen en Cees de Graaf (rechts), achter de fiets staan bewoners.

 

Ook bij Esdégé-Reigersdaal  in Heerhugowaard werd de fiets op locatie Zuiderlicht in ontvangst genomen door de clustermanager van Zuiderlicht en Zolder Bas Kleijwegt.
Esdégé-Reigersdaal is een organisatie voor dienstverlening aan mensen met een handicap en biedt ondersteuning bij allerlei vormen van wonen op heel veel verschillende locaties in heel Noord-Holland-Noord. In een groep of alleen, met veel ondersteuning, iets minder of maar heel af en toe. Precies wat nodig is. Ook hier werd de fiets zeer goed ontvangen; het personeel kan zich nu op een sportieve en milieuvriendelijke verplaatsen tussen de diverse locaties of naar de nabijgelegen supermarkt. En de boodschappen kunnen voor op het transportrek.
Zie ook de website van Esdégé-Reigersdaal;  www.esdege-reigersdaal.nl

Verpleeghuis Lindendael in het centrum van Hoorn kreeg ook een fiets cadeau. Het verpleeghuis is onderdeel van Westfriese Zorggroep De Omring die op vier locaties in Hoorn bewoners het gevoel geeft te wonen zoals thuis. Tom Neervoort, Manager Service, pakt de knalblauwe Mondial fiets met beide handen aan: “Het is nu te koud, maar in de zomer pakken we altijd de fiets voor een bezoek aan een van de andere locaties. Dat schilt zoeken naar een parkeerplek en het is nog gezond ook,” meent de Manager Service.
Zie ook de website ; www.omring.nl

 

Het Westfriesgasthuis in Hoorn kreeg ook een fiets cadeau. Willem Kruimer, Unithoofd front office die de fiets namens het ziekenhuis in ontvangst neemt, noemt het cadeau een schot in de roos. Het milieuvriendelijke transportmiddel past namelijk goed bij de gezondheidsvisie die het ziekenhuis uit wil dragen.
Zie de website; www.wfg.nl

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.