Weergaven: 2

Verhuizen is ons dagelijks werk en wij beschouwen iedere verhuizing als uniek maatwerk.

Onze ervaring is dat de impact van een verhuizing groot is.  Vandaar dat wij u met deze gids willen informeren om voor uzelf een planning te maken hoeveel tijd en energie u beschikbaar heeft en of het binnen uw budget valt. Het is mogelijk om met de verhuisadviseur de verschillende mogelijkheden door te spreken en een passend en vrijblijvend prijsvoorstel voor uw verhuizing te ontvangen.

Verhuizen is ons dagelijks werk, het is ons specialisme. Wij beschouwen iedere verhuizing als uniek maatwerk. Hierdoor is uw verhuizing meer dan alleen het voorrijden van de verhuisauto. Vanaf de eerste kennismaking tot het ophalen van de lege verhuisdozen. Uw verhuizing? Laat u door ons ontzorgen! 

Door te kiezen voor een Erkende Verhuizer kiest u op voorhand voor een zorgeloze verhuisdag. Het predicaat staat voor kwaliteit, een uitgebreide verhuisverzekering en verhuisgarantie voor al uw verhuizingen en logistieke dienstverlening: lokaal, nationaal en internationaal. Wilt u zorgeloos verhuizen? Kies dan voor  De Graaf Verhuizingen

Onze ervaring is dat de impact van een verhuizing groot is.   Vandaar dat wij u met deze gids willen informeren om voor uzelf een planning te maken hoeveel tijd en energie u beschikbaar heeft en of het binnen uw budget valt. Het is mogelijk om met de verhuisadviseur de verschillende mogelijkheden door te spreken en een passend en vrijblijvend prijsvoorstel voor uw verhuizing te ontvangen.

Verhuizen is ons dagelijks werk, het is ons specialisme. Wij beschouwen iedere verhuizing als uniek maatwerk. Hierdoor is uw verhuizing meer dan alleen het voorrijden van de verhuisauto. Vanaf de eerste kennismaking tot het ophalen van de lege verhuisdozen. Uw verhuizing? Laat u door ons ontzorgen! 

Voor de verhuizing

De bereikbaarheid van de woningen
De bereikbaarheid en het type van de woningen zijn mede bepalend voor het aantal verhuizers en het materiaal dat wij graag inzetten. Aan de hand van het type van de woningen zal worden bepaald of er een verhuislift ingezet dient te worden. Bijvoorbeeld bij het laden en/of lossen op een etage. Hiervoor is het handig dat u foto’s van de nieuwe woning beschikbaar heeft tijdens het taxatiebezoek. Ook het aanvragen en regelen van parkeervergunningen en -ontheffingen kan door ons worden verzorgd.

Waarom een taxatiebezoek?

Verhuizen is maatwerk
U kunt De Graaf Verhuizingen inschakelen voor het verhuizen van uw inboedel, het transporteren van enkele zware meubelstukken of voor een opmaat gemaakt pakket van onze dienstverlening. Wij kunnen zelfs uw woning achterlaten zoals u overeengekomen bent met de nieuwe eigenaar of woningcorporatie. Overtollig meubilair wordt afgevoerd, vloerbedekkingen worden verwijderd en de woning wordt dan bezemschoon opgeleverd.

De gezinssituatie

Het is niet nodig uw privéleven te bespreken met de verhuisadviseur. Toch vinden wij verhuizen een zaak van vertrouwen. Graag vernemen wij van u of er eventuele bijzondere omstandigheden zijn. Wij hechten hier grote waarde aan om dit indien nodig door te geven aan de verhuizers, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Wanneer u benieuwd bent naar de cabine van de vrachtwagen of u heeft altijd al eens achter het stuur willen zitten, dan is dit uiteraard mogelijk.

Het verhuizen van uw inboedel

De verhuisadviseur maakt samen met u een ronde door uw woning. Hij taxeert het volume dat verhuisd moet gaan worden en telt het aantal dozen dat nodig is voor uw verhuizing. In het bijzonder let de verhuisadviseur op (meubel)stukken die extra aandacht vragen.

Goed uitgerust aan de verhuisdag beginnen en na een drukke dag heerlijk slapen in uw eigen bed? Het blijkt dat mensen juist het demonteren en monteren van bedden, kasten, bureaus en stellingen een lastige klus vinden. Wij als vakkundige verhuizers kunnen dit voor u verzorgen, zodat u ontspannen en met een goed gevoel kunt genieten van uw nieuwe (t)huis.

Ik heb een vraag

Heeft u speciale wensen of wilt u liever bellen? Neem dan contact met ons op!

072 – 564 16 25

info@degraaf.com

Neem contact op

 

Speciale verhuisdozen

Het in- en uitpakken van de verhuisdozen
Voor elke verhuizing is het belangrijk dat u zoveel mogelijk losse spullen in de verhuisdozen verpakt. Deze verhuisdozen zitten inbegrepen bij uw verhuizing, waar nodig hebben wij boekendozen. Daarnaast beschikken wij over garderobeboxen waarin uw kleding hangend en kreukvrij wordt verhuisd. De verhuisdozen worden voorafgaand aan uw verhuizing in ruim voldoende hoeveelheid bij u bezorgd. Natuurlijk kunt u het inpakken van de verhuisdozen ook met een gerust hart aan ons overlaten. De keuze is geheel aan u. Wij verhuizen op de manier die u het prettigst vindt.

Kostbaarheden

Kostbare schilderijen en kunst verhuizen
Kwetsbare en onvervangbare spullen, kostbare kunst en waardevolle schilderijen laat u niet door iedereen verhuizen. Onze speciaal opgeleide verhuizer, heeft een ruime keus uit speciale verpakkingsmaterialen en weet precies hoe de verschillende kostbaarheden het best verpakt kunnen worden.

Handyman

Afhalen en ophangen van lampen en klokken
Kwetsbare en onvervangbare spullen, kostbare kunst en waardevolle schilderijen laat u niet door iedereen verhuizen. Onze speciaal opgeleide verhuizer, heeft een ruime keus uit speciale verpakkingsmaterialen en weet precies hoe de verschillende kostbaarheden het best verpakt kunnen worden.

Speciale verhuiswagens

Speciale apparatuur
Alle verhuiswagens zijn voorzien van speciale boxen voor het vervoer van gevoelige apparatuur. Uw computer, dvd-speler, audio en dergelijke vervoeren wij in speciale computerboxen. Voor elk object hebben wij een oplossing.

Verplaatsen meubelstukken

Rollen of tillen?
Bij de verhuizing worden ook grote en zware (meubel)stukken vervoerd. Om beschadigingen aan de inboedel te voorkomen hebben wij voorzieningen op maat beschikbaar. Steekwagens, rolcontainers, pompwagens en rolplateaus zijn voorbeelden van rollend materiaal. Voor zeer zware spullen, zoals kluizen, zijn speciale kluizenheffers beschikbaar.

Piano verhuizen?

Uw vleugel of piano vervoeren?
Vakmanschap is een vereiste om uw vleugel, piano of pianola te vervoeren. De Graaf Verhuizingen vervoert regelmatig kwetsbare en kostbare muziekstukken. De verhuizers zijn hierop getraind en gebruiken daarvoor de benodigde materialen. Voor uw vleugel hebben wij zelfs een speciale “vleugelplank”.
Verder beschikken wij over een auto met laadkraan

Tape & inpakpapier

De verhuisdozen en boekendozen krijgt u standaard van ons in bruikleen. Daarnaast leveren wij u voldoende inpakpapier zodat u goed voorbereid aan de slag kan. Het inpakpapier, voor het inpakken van glas- en aardewerk, zorgt ervoor het servies schoon en fris blijft. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het gebruik van krantenpapier.

Speciale verhuisvoorzieningen

Bij een verhuizing moet u aan “van alles en nog wat” denken. De verhuisadviseur helpt u bij een taxatiebezoek goed op weg. Na deze gezamenlijke voorbereiding komt de  verhuisdag met vertrouwen dichterbij en kan u zonder zorgen genieten van een prettige verhuizing.

De verhuisdag vraagt specialistische mensen en materialen. Goede verhuizers zijn opgeleid om met verhuisvoorzieningen en materialen te werken. Al onze verhuizers volgen  vakopleidingen zoals; assistent verhuizer, verhuizer, voorman verhuizer en chauffeur. Eventueel worden deze vakopleidingen uitgebreid met specialistische kennis Handyman, art-handling of zorgverhuizer.

Echte verhuiswagens zijn voorzien van luchtvering. Dit zorgt ervoor dat uw inboedel schokvrij wordt vervoerd. Dit geeft een extra veilig gevoel. Natuurlijk zijn de verhuiswagens ook voorzien van een laadklep om het verhuizen te voorspoedige.

Ik heb een vraag

Heeft u speciale wensen of wilt u liever bellen? Neem dan contact met ons op!

072 – 564 16 25

info@degraaf.com

Neem contact op

 

Laad- en loskraan

Een aantal vrachtwagens zijn uitgerust met laad- en loskraan. Deze wagens kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor het hijsen van piano’s, kluizen, zware plantenbakken of grote speeltoestellen.

Verhuisliften

Wanneer een verhuizing vanuit of naar een hoger gelegen appartement of etage plaats vindt, gebruiken wij als dat mogelijk is, bij voorkeur een verhuislift. Dit werkt snel en veilig en de verhuizers storen uw medebewoners niet met het gebruik van de binnenlift.

Verpakkingsmaterialen

Om uw (meubel)stukken te beschermen tijdens de verhuizing maken de verhuizers veelvuldig gebruik van verschillende beschermingsmiddelen. Zo worden bijvoorbeeld verhuisdekens en meubelhoezen gebruikt. Noppenfolie wikkelen wij om de kwetsbare spullen, die zodoende door luchtkussentjes worden beschermd.

Opslagmogelijkheden

Wanneer de nieuwe woning niet op tijd beschikbaar is, of u heeft behoefte aan tijdelijke opslagmogelijkheden dan bent u bij De Graaf Verhuizingen aan het juiste adres. Ook een verbouwing kan reden zijn (om een deel van) uw inboedel op te slaan. De Graaf Verhuizingen beschikt over moderne en goed beveiligde opslagloodsen. De loodsen zijn verwarmd, klimaat gereguleerd en speciaal ingericht om uw inboedel veilig en schoon op te slaan. Uw inboedel wordt opgeslagen in speciale containers voorzien van de benodigde verpakkingsmaterialen. De containers worden afgesloten, voorzien van een codering en in de opslagloods gestapeld.
Zo hebben vocht en stof geen kans en bent u ervan verzekerd dat u uw inboedel na de opslagperiode weer in perfecte staat terug ontvangt.
De codering van de opslagcontainer wordt vermeld op het opslagcontract. Tevens worden codering en locatie opgenomen in onze administratie. De opslagcontainers worden in onze verhuiswagens geplaatst. Zodoende wordt uw inboedel bij u voor de deur vakkundig in de speciale opslagcontainers geladen. De containers worden in de loods weer uit de verhuiswagen gehaald. Daardoor wordt uw inboedel niet onnodig met de hand verhuisd. Een extra aandachtspunt is de inboedelverzekering tijdens de opslagperiode. Door uw eigen verzekeraar een bericht te geven kan in de meeste gevallen uw inboedelverzekering doorlopen tijdens de opslagperiode. Mocht u deze verzekering liever via de verhuizer laten lopen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Verzekeringen

Speciale verhuisverzekering
De Graaf Verhuizingen is een Erkende Verhuizer en werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen (AVVV) en de Algemene Voorwaarden voor Bewaarneming Verhuisgoederen (AVBV). Deze voorwaarden zijn opgesteld door de Consumentenbond en de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Wanneer u binnen Nederland verhuist ontvangt u een Garantiecertificaat.

Dit certificaat biedt u de garanties dat:

  1. Uw inboedel verzekerd is tot een waarde van € 100.000,00.
  2. Uw inboedel de eerste vier weken van de opslagperiode verzekerd is.
  3. Uw verhuizing altijd wordt uitgevoerd door een andere Erkende Verhuizer, in geval van faillissement of surseance van de gecontracteerde verhuizer.
  4. Uw eventuele aanbetaling, als gevolg van en alleen in combinatie met punt 3, is door de Organisatie voor Erkende Verhuizers gegarandeerd.

Verhuist u buiten Nederland en zelfs “overzee” dan zijn de Fenex voorwaarden aanvullend van toepassing en wordt er een specifieke overzee Allrisk verzekering afgesloten.

Tevreden klanten vertellen

Logo Mondial De Graaf Verhuizingen © 2024 Mondial de Graaf verhuizingen bv. Alle rechten voorbehouden.