particuliere verhuizing project verhuizing container opslag inboedel hotel
 


Containeropslagopslagcontainers

In onze speciaal ontwikkelde containerunits worden goederen professioneel en veilig opgeslagen voor de zakelijke en particuliere markt.

Zakelijk
Voor  bedrijven en andere organisaties zoals zorgcentra, scholen etc. is het gebruik van deze mobiele en flexibele opslagmogelijkheid de oplossing bij bijvoorbeeld interne verhuizingen, renovatie- en verbouwprojecten, aankoop van nieuw kantoormeubilair of het leggen van nieuwe vloerbedekking.
Ideaal voor het creëren van flexibiliteit en geschikt voor opslag van kantoormeubilair, apparatuur, machines, magazijn, archief etc.
De containers kunnen bij ons in de loods weggezet worden, maar ook bij u op locatie.
Tevens kunnen de containers worden verplaatst van locatie naar locatie.

Extra verhuisbewegingen kunt u hiermee vermijden. 
Minimale handling, minimale kosten, maximaal resultaat.
Wij kunnen u altijd een passende oplossing aanbieden. opslagcontainer in de touwen

Particulier
Ideaal voor het creëren van flexibiliteit van uw woonomgeving en geschikt voor opslag van inboedels. Ook bij renovatie- en verbouwprojecten van uw woning is tijdelijke opslagruimte op de bouwlocatie voor opslag van de inboedel een passende oplossing.
In vele gevallen hoeft slechts een gedeelte van de woning te worden ontruimd en dan kunt u  blijven wonen en de inboedel blijft bereikbaar.
Extra verhuisbewegingen kunt u hiermee vermijden.
Heeft u hier zelf geen ruimte voor dan plaatsen wij de container in onze opslagloods waar het beveiligd en verwarmd wordt weggezet, net zo lang of kort als u dat wenst .

Tevens kunnen de containers worden verplaatst van locatie naar locatie.

 

 

 

auto met laadkraan / 40 ton

 

 

 

Auto met laadkraan

Wij beschikken over een auto voorzien van een 40 tons laadkraan, hiermee kunnen wij het vervoer in eigen beheer uitvoeren.
Moeten er naast uw “gewone verhuizing” ook machines, tuinbeelden of andere zware voorwerpen verhuisd worden dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.
Wij zorgen voor een all-in verhuizing wat duidelijkheid schept in een vaak hectische periode

Informeer naar de mogelijkheden!

 emigratiekist